×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 3. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00

En aften om eksistens: tema – Pas på parforholdet ved Mattias Stølen Due

Sct. Marie kirke inviterer til en aften om eksistens med temaet – Pas på parforholdet.
Aftenen er for alle, unge og gamle, familier med hjemmeboende børn og for dem, hvor børnene er fløjet fra reden. Det ligger os alle nær at bevare en god og dyb relationerne til den, vi lever vores liv sammen med. Dog kan vi blive udfordret af hverdagen, rutiner og alt det livet byder os, at tage os af. Derfor denne eksistensaften med parforholdet i bred betydning som tema, og hvor omdrejningspunktet er kærlighed – at elske og ære hinanden, et udtryk vi genkender fra vielsesritualet.  
Aftenen byder for et foredrag ved Mattias Stølen Due, der vil være tid og mulighed for dialog og spørgsmål.


Mattias Stølen Due skriver følgende: Pas på parforholdet
Mange er gode til at passe på helbredet, tage sig af vennerne eller give karrieren fokus. Men midt i hverdagen bliver parforholdet ofte glemt. Det gode parforhold er en relation, der skal dyrkes og vedligeholdes ligesom alt andet. Hvis ikke, risikerer vi at blive fremmede for hinanden, hvilket både går ud over os selv og vores familie. Kom derfor og hør, hvordan I kan passe på parforholdet - mens I stadig elsker hinanden.

Mattias Stølen Due er direktør for Center for Familieudvikling. Han er uddannet psykolog og har de seneste 13 år specialiseret sig i arbejdet med par. Han har afholdt utallige foredrag, parterapier og parkurser (PREP) og har også været med til at udvikle det forebyggende koncept Par-tjek i samarbejde med Aarhus Universitet. I 2015 udgav han bogen ´Pas på parforholdet' som er oversat til tre sprog og sidste år var han med til at oprette den gratis telefonrådgivningslinje Partelefonen.

Aftenen er gratis inkl. forplejning. Tilmelding senest fredag den 29. oktober på www.sctmarie.dk under ’tilmelding’ KLIK HER eller rk@sctmarie.dk 

Temaaften - Pas på parforholdet
Sted Menighedshuset, Østergade 1, Østergade 1, 6400 Sønderborg
Pris
Gratis